Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒήματα σκαλοπατιών γρανίτη

Μαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζο

Μαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζο

  • Marble Cinderella grey Stair Treads slab tile
  • Marble Cinderella grey Stair Treads slab tile
 • Marble Cinderella grey Stair Treads slab tile

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Xiamen, Κίνα
  Μάρκα: YFS
  Πιστοποίηση: CE certificate
  Αριθμό μοντέλου: Γκρι Cinderella

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: sqm 100
  Τιμή: negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 5-15 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: sqm 20000 το μήνα
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρώμα: γκρί Χρήση: βήμα σκαλοπατιών
  Συμπιεστική δύναμη: 145.7 MPA κάμψης δύναμη: 23.5 MPA
  Πυκνότητα: 2.71 g/cm ³ Απορρόφηση νερού: 0.12%
  Υψηλό φως:

  exterior stone stair treads

  ,

  stone step treads

  Μαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζο

   

  Η σκάλα από τη σκάλα μπορεί να διαιρεθεί σε ενιαία τρέχοντας σκαλοπάτια, διπλά τρέχοντας σκαλοπάτια και περισσότερα τρέχοντας σκαλοπάτια.
  Η επίπεδη μορφή της σκάλας είναι ευθεία, polyline, και καμμμένος. Η ενιαία τρέχοντας σκάλα είναι η απλούστερη, κατάλληλος για το χαμηλότερο στρώμα του κτηρίου Η διπλή τρέχοντας σκάλα είναι η πιό κοινή, υπάρχουν διπλές συστροφές τρεξίματος τρεξίματος ευθείες, διπλές και στροφές, διπλές πτυχές τρεξίματος (παράλληλες), κ.λπ., εφαρμόσιμο στα γενικά αστικά κτήρια και τα βιομηχανικά κτήρια η σκάλα τρεις-τρεξίματος έχει τον τύπο 30 τοις εκατό, το βουτυλικό τύπο, το τμήμα, κ.λπ., συνήθως χρησιμοποιημένα δημόσια κτήρια Η σκάλα ψαλιδιού αποτελείται από ένα ζευγάρι του διπλασίου που τρέχει τις παράλληλες σκάλες στις αντίθετες κατευθύνσεις, ή αποτελείται από ένα ζευγάρι της επικάλυψης και των αποσυνδεμένων ευθειών σκαλών ενιαίος-τρεξίματος, με το διατομικό ψαλίδι, το οποίο μπορεί ταυτόχρονα να περάσει μέσω περισσότερης ροής της κυκλοφορίας και να σώσει το διάστημα Η σπειροειδής σκάλα υποστηρίζεται από ένα πεντάλι ανεμιστήρων στη μέση στήλη, αν και ο περίπατος δεν είναι άνετος, αλλά το διάστημα είναι κατάλληλο η χρήση των σπάνιων θέσεων στρογγυλή, ημικυκλική, κυρτή σκάλα, που υποστηρίζεται από τις κυρτές ακτίνες ή τα καμμμένα πιάτα, με φόρμα βεντάλιας, floral ποικιλία βημάτων ελαφρώς, ζωηρή μορφή, πλούσια σε διακοσμητικό, κατάλληλη για τα δημόσια κτίρια.

   

  Μάρμαρο Cinderella, για το φυσικό μάρμαρο. Η προέλευση είναι Guangxi. Οι σωματικές ιδιότητές του: Πυκνότητα όγκου: 2.71g/cm3, απορρόφηση νερού: 0,12%, συμπιεστική δύναμη: ένταση αντι-πτυχών 145.7MPa:. 5Mpa, πορώδες επιφάνειας: 0,35%, δοκιμή ένδυσης: 3.4mm, δοκιμή αντίκτυπου: 50cm.

   

  Σύμφωνα με τη λειτουργία του κεντρικού αγωγού υπάρχουν σκάλες ασφάλειας, σκάλες πυρκαγιάς, αυτόματες σκάλες τρία είδη.

   

  Σκάλα ασφάλειας γνωστή επίσης ως σκάλα εκκένωσης, για κατοικημένο, δημόσια κτίρια και multi-storey εγκαταστάσεις

  εκκένωση έκτακτης ανάγκης του πλήθους. Εκτός από τα δημόσια κτίρια χαμηλός-ανόδου με τους υψηλούς βαθμούς αντίστασης πυρκαγιάς και τα κατοικημένα κτήρια κάτω από έξι ορόφους, άλλα αστικά κτήρια όπως η ιατρική φροντίδα, αποδόσεις, αθλητισμός

  κτήρια και περισσότεροι από 5 όροφοι των συλλογικών κοιτώνων και των ξενοδοχείων, καθώς επίσης και οι multi-storey εγκαταστάσεις με περισσότερα από 100~300 τετραγωνικά μέτρα ανά το πάτωμα και περισσότερους από 5~25 ανθρώπους συγχρόνως, πρέπει να εξετάσουν τα σκαλοπάτια καθιέρωσης έξω από την κύρια σκάλα για την εκκένωση έκτακτης ανάγκης. Περισσότεροι από 10 όροφοι της μονάδας κατοικημένοι ή των πολυκατοικιών, προκειμένου να αποτραπεί η πυρκαγιά οικοδόμησης στον ανελκυστήρα καλά και τη σκάλα έχασαν τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί η κάθετη κυκλοφορία, η σκάλα καπνού πρέπει να ενισχυθεί. Ο αριθμός και το πλάτος των σκαλών ασφάλειας καθορίζονται σύμφωνα με την ανάγκη να εκκενωθεί η ροή του πληθυσμού, και η κλίση δεν είναι μεγαλύτερη από 45 °. Η σκάλα ασφάλειας ανοικτή στην πόρτα διαδρόμων, αυτό είναι ενδεδειγμένη να χρησιμοποιήσει το πυρίμαχο όριο περισσότερων από 1,5 ωρών των αλεξίπυρων πορτών, τα ανωτέρω μπορούν να είναι αυτόματος πυροσβυστικός εξοπλισμός οργάνωσης. Τις πόρτες στην έξοδο της σκάλας ασφάλειας πρέπει να ανοίξουν εξωτερικά, χωρίς επιφύλαξη ως προς την κυκλοφορία, και πρέπει να συνδεθούν με τις υπαίθριους περιοχές ή τους δρόμους. Τα σκαλοπάτια εκκένωσης όπως η οργάνωση υπαίθρια, καπνίζουν γρήγορα, η επίδραση εκκένωσης είναι καλύτερη.
  Η σκάλα ασφάλειας είναι συνήθως μέσα ενισχυμένη συγκεκριμένη σκάλα ή σκάλα χάλυβα.

   

  Σκάλες πυρκαγιάς συνήθως μια σκάλα χάλυβα, που προορίζεται προς χρήση από τους πυροσβέστες, η των οποίων θέση και η ποσότητα καθορίζεται σύμφωνα με τη φύση του κτηρίου, ο αριθμός στρωμάτων και των απαιτήσεων πυροπροστασίας. Η σκάλα πυρκαγιάς διαιρείται σε δύο κατηγορίες: ο ευθύς ανώτερος τύπος είναι συνήθως σκάλα φραγμών χάλυβα, που χρησιμοποιείται μόνο στη σειρά ενός ή δύο στρωμάτων της υψηλής διαφοράς, η κλίση τύπων κλίσης είναι 60°~80°, πρέπει να θέσει το κιγκλίδωμα, το πιάτο φραγμών και cantilever την πλατφόρμα υπολοίπου και ούτω καθεξής. Πολυκατοικίες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν η ανάγκη και η ασφάλεια, στην πλατφόρμα που αφήνεται τουλάχιστον 600x700 τρίπλευρο σύνολο χιλ. ανυψωτικού λιμένα.
  Το χαμηλότερο επίπεδο της σκάλας πυρκαγιάς θα είναι 2~2.5 μέτρα από το έδαφος για να αποτρέψει τους μη απασχόλησης ορειβάτες από την αναρρίχηση.


  Η αυτόματη σκάλα από το ζευκτόν χάλυβα πέρα από το πάτωμα και το εργαλείο, τροχαλία, ράγα οδηγών, κινούμενη ράβδος και ούτω καθεξής, η λειτουργία πραγματοποιείται από τη ηλεκτρική δύναμη. Η κλίση της κυλιόμενης σκάλας είναι για 30°, το πλάτος είναι ενιαίο και διπλό, και η ταχύτητα της λειτουργίας πρέπει να είναι περίπου 0,5 m/s. Η ρύθμιση της αυτόματης σκάλας έχει τον παράλληλο τύπο, τύπος διασταυρώσεων, μικτός τύπος και ούτω καθεξής. Η αυτόματη σκάλα έναντι του ανελκυστήρα έχει ένα υψηλό ποσοστό μεταφορών επιβατών και μπορεί συνεχώς μέσω των χαρακτηριστικών της ροής της κυκλοφορίας, εφαρμόσιμης στα πολυκαταστήματα, τους σταθμούς, τους υπόγειους σιδηροδρόμους και άλλους δημόσιους χώρους, καθώς επίσης και τις πολυκατοικίες στην τοπική ροή των συγκεντρωμένων πατωμάτων.

   

  Υλικό Γκρι Cinderella
  Τελειώστε , Ακονισμένος, φλεγόταν, θάμνος που σφυρηλατήθηκε, πριονισμένος.
  Μέγεθος Σκαλοπάτι/μετώπη: 90160x3035x23cm.
  Συσκευασία (Απολυμαμένος) ξύλινες κλουβί, παλέτα, δέσμη, κ.λπ.
  Λιμένας φόρτωσης Xiamen
  Χρήση Contrustion μέσα και έξω.
  Πλεονεκτήματα Η βιομηχανική εμπειρία πάνω από 12 ετών εξασφαλίζει οι πελάτες ότι μας που παίρνουν τα προϊόντα με το καρποφόρο κέρδος.
  Έχουμε το επαγγελματικό QC σύστημα εξασφαλίζουμε κατάλληλα προϊόντα πρίν στέλνουμε.
  Η καλή σχέση εταίρων με τους μεταφορείς και τις αποστολείς καθιστά τις διοικητικές μέριμνές μας αποδοτικές και κόστος-σωζόμενες.

   

  Μαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζοΜαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζοΜαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζοΜαρμάρινο κεραμίδι πλακών βημάτων σκαλοπατιών Cinderella γκρίζο

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Xiamen Yongfeng Stone Co., Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jack Yuan

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Σχολιάστε τα μαρμάρινα κεραμίδια πατωμάτων

  Το άσπρο μάρμαρο Guangxi γυάλισε την πλάκα κεραμιδιών 240x140cm σχολιάζει τη στρωματοειδή φλέβα παραθύρων κεραμιδιών πατωμάτων

  Το ξύλινο μάρμαρο σιταριού σχολιάζει τα κεραμίδια πατωμάτων, γυαλισμένα μαρμάρινα κεραμίδια για τα κιγκλιδώματα σκαλοπατιών

  Ελαφρύς/σκοτεινός καφετής σχολιάζει τη μαρμάρινη εσωτερική διακόσμηση κεραμιδιών πατωμάτων για τον τοίχο/το σκαλοπάτι

  Μαρμάρινη πέτρινη πλάκα

  Ασημένια πιστοποίηση CE πιάτων παραθύρων Statuario Armani γκρίζα Calacatta μαρμάρινη πέτρινη

  Χρυσό μπροκάρ μαρμάρινο πέτρινο μέγεθος συνήθειας κεραμιδιών πλακών μεγάλο για το σκαλοπάτι/Countertop

  Η εσωτερική μαρμάρινη πλάκα κουζινών, άσπρο μαρμάρινο πάτωμα κεραμώνει το δαμάσκηνο θυμιάματος/το ιώδες σχέδιο της Chanel

  Πέτρινα Countertops γρανίτη

  Φυσικά πέτρινα Countertops γρανίτη, Countertops γρανίτη συνήθειας Giallo Santa Cecilia

  Countertops γρανίτη χρώματος ερήμων χρυσό πέτρινο εξατομικευμένο σχέδιο επιτραπέζιων κορυφών ματαιοδοξίας

  Μπλε Countertop γαλαξιών μαργαριταριών μαύρο, υψηλός γρανίτης ερμηνείας και πέτρινα Countertops

  Αίτηση κράτησης

  | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας κεραμίδια πατωμάτων πετρών γρανίτη προμηθευτής. © 2019 - 2020 granitestonefloortiles.com. All Rights Reserved.